We value your privacy
We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyze our traffic. By clicking "Accept All", you consent to our use of cookies.
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
No cookies to display.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
No cookies to display.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
No cookies to display.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
No cookies to display.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
No cookies to display.
Sabor suave e adocicado, encorpado e aroma frutado são características marcantes do café produzido na região de Alta Mogiana, tradicional produtora de café Arábica. Os grãos selecionados dão origem aos cafés especiais que conquistaram os paladares mais exigentes no Brasil e no mundo.
Mas, afinal, o que torna o café dessa região tão especial? É isso que vamos te contar!
A região de Alta Mogiana, no estado de São Paulo, cultiva cafés há mais de 200 anos e é reconhecida por fornecer cafés especiais aromáticos. Produzindo exclusivamente café da espécie Arábica, é uma das poucas regiões do Brasil que fornece cafés mais finos, conhecidos como cafés de bebida mole.
Os cafezais ficam a uma altitude que varia entre 900 e 1000 metros, com temperatura média anual bastante amena, em torno de 20º C. Essas características climáticas são ideais para o amadurecimento lento e uniforme do grão, determinando a qualidade e sabor da bebida.
A linha Especiais de Origem da Café do Centro traz o que existe de melhor de cada região produtora de café do Brasil, permitindo uma verdadeira viagem de sabores e sensações. Com um rigoroso processo de torra, o Mogiana é um blend especial composto com a seleção dos melhores grãos da região da Alta Mogiana.
É uma bebida intensa, encorpada, com grãos de torra média e acidez equilibrada. Possui um aroma marcante, frutado com suaves notas de chocolate e amêndoas tostadas.
Disponível nas versões Grão (250 g), Torrado e Moído (250 g) e em cápsula compatível com máquinas da linha residencial da Nespresso. O verdadeiro sabor da Alta Mogiana para você apreciar em qualquer pausa do seu dia. Que tal experimentar?